Een zwembadvlonder die een topuitstraling biedt, luxe ademt en veilig is

Het is de niet-poreuze veerkrachtige toplaag (lastane™) wat de millboard vlonderplank zo uniek maakt. De toplaag is uv-en weerbestendig en is van zichzelf al stroef, zowel droog als nat, waardoor de plank de beste antislip-eigenschappen heeft. Ideaal dus voor de afwerking bij een zwembad of jacuzzi en met de onmiskenbare natuurgetrouwe uitstraling hét perfecte alternatief voor hout. Naast het hoge antislip-gehalte zorgt de toplaag er ook voor dat de speciaal ontwikkelde schroeven volledig verdwijnen in deze toplaag, waardoor spelende kinderen zich niet kunnen bezeren aan handen en knieën. Een ander groot voordeel is de 100% houtvrije samenstelling waardoor millboard splintervrij is. Zo kan er zonder risico met blote voeten over uw fraaie zwembad vlonder gelopen worden.

Wel de look & feel, maar niet de nadelen van hout

Millboard is niet alleen de veiligste keuze, als het gaat om kwalitatieve afwerking van de zwembad vlonder, maar ook de mooiste. Beeld planken in met de natuurlijke schoonheid van hout, maar dan de onderhoudsvrije, splintervrije, uv-en weerbestendige variant die niet kromtrekt en bovenal niet glad is. Onze vlonderplanken zijn de meest natuurgetrouwe kunststof planken die momenteel verkrijgbaar zijn en daardoor echt een verrijking voor uw tuin en zwembad. Laat uzelf verrassen door de natuurgetrouwheid op één van onze zichtlocaties.

Een onderhoudsvrije en veelzijdige vlonder bij uw zwembad

Naast esthetische schoonheid en veiligheid, biedt de vlonderplank van millboard nog een ander voordeel: praktisch gemak, omdat onze terrasplanken geen onderhoud vergen. Dankzij de kwaliteitssamenstelling van dit unieke product hoeft er namelijk jaren niet naar omgekeken te worden. Algen kunnen zich niet afzetten waardoor het de beste antislip-eigenschappen heeft, zowel droog als nat. En het materiaal is heel veelzijdig: doordat er geen scherpe randen zijn en het stootboard flexibel te plaatsen is, kunnen er mooie rondingen in de vlonder gecreëerd worden, ook bij zwembaden. Ook kunnen er trappen gerealiseerd worden bij hoogteverschillen en zijn bijvoorbeeld jacuzzi’s netjes af te werken. Met ons materiaal is het zelfs mogelijk verstekhoeken te maken en te verlijmen, zodat er een nette strakke hoekverbinding gerealiseerd kan worden. Kortom: een millboard vlonderplank bij het zwembad, zorgt voor een stijlvolle, luxe uitstraling, met de natuurlijke look van hout, maar met uitsluitend voordelen dankzij de functionele eigenschappen van kunststof.

De unieke eigenschappen

 • Antislip
  Antislip
 • Alg afstotend
  Alg afstotend
 • Vlekbestendig
  Vlekbestendig
 • Trekt niet krom, rot niet
  Trekt niet krom, rot niet
 • Onderhoudsvrij
  Onderhoudsvrij
 • 'Lost head’-effect
  'Lost head’-effect