Board & Batten

Board & Batten is een plank met dieptewerking waarmee een speels effect op de gevel gerealiseerd kan worden. De Board & Batten planken zijn vervaardigd uit vier afzonderlijke stukken hout met verschillende breedtes en houtnerfpatronen. Deze gevelbekleding is geschikt voor zowel hedendaagse als traditionele ontwerpen. Deze collectie is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Shadow Line

Met de Shadow Line gevelplanken kan een strakke, authentieke houtlook gecreëerd worden. De planken van de Shadow Line zijn wat breder, waardoor de details van de houtnerf nóg beter tot zijn recht komen. De profielen van de Shadow Line planken hebben schuine hoeken wat zorgt voor een betere afvoer van regenwater. Deze collectie is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Enhanced Grain

Enhanced Grain is een strakke en moderne plank met een eigentijdse uitstraling. De afwerking van de houtnerf heeft een fijne structuur. De planken bootsen de subtiele nuances van eersteklas eikenhout perfect na. Deze collectie is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Weathered Oak

Weathered Oak is een afdruk van een verweerde eikenhouten plank van meer dan 100 jaar oud. De grovere afwerking zorgt voor de robuuste karakteristieke uitstraling: tijdloos en authentiek. Deze collectie is verkrijgbaar in diverse kleuren.