Millboard verandavlonders

Onze Millboard verandavlonders zorgen voor een luxueuze uitstraling van je veranda. De vlonders van Millboard lijken net echt hout. De verandavlonders van Millboard profiteren van de natuurlijke uitstraling van hout, maar vertonen niet de nadelige eigenschappen. Zo zijn de verandavlonders van Millboard uv- en weerbestendig, antislip, duurzaam, onderhoudsvrij en splintervrij.

Inspiratie

Meer inspiratie

Waarom kiezen voor vlonderplanken veranda van Millboard?

  • Stijlvol: Onze verandavlonders stralen stijl en luxe uit. Met het uiterlijk van echt hout bieden ze talloze mogelijkheden voor elegante ontwerpen. Ontdek de variëteit aan stijlen, waaronder Enhanced Grain en Weathered Oak.
  • Vlekbestendig: Houd je veranda gemakkelijk schoon met vlekbestendige Millboard verandavlonders.
  • Onderhoudsvrij: Tijd is kostbaar. Daarom vereisen onze verandavlonders minimaal onderhoud, zodat je meer tijd kunt besteden aan genieten van je buitenruimte. Dankzij de uv- en weerbestendige toplaag hebben onze vlonders weinig tot geen onderhoud nodig. De kleur blijft tot wel 25 jaar behouden zonder dat er geschuurd, gebeitst of gelakt hoeft te worden.
  • Krasvast: De vlonderplanken van Millboard zijn krasbestendig, zo kun je met gemak stoelen en tafels verplaatsen.
  • Splintervrij: Niks is zo fijn als op blote voeten lopen. Ervaar het met de splintervrije planken van Millboard.
  • Duurzaam: Onze verandavlonders zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen zelfs de meest uitdagende weersomstandigheden. Bij Millboard maken we gebruik van gerecyclede vulstoffen en biopolymeren afkomstig uit suikerriet of maïs, in plaats van polymeren van olie. Dit resulteert in een uiterst lage CO2-voetafdruk van slechts 1,31 kg CO2 per m².

Een vloer voor elke stijl

Bij AlterWood begrijpen we dat de uitstraling van jouw veranda essentieel is. Daarom bieden we een mooie collectie Millboard verandavlonders, beschikbaar in verschillende kleuren, texturen en afwerkingen. Of je nu de voorkeur geeft aan een warme houttint of een moderne, strakke uitstraling, bij ons vind je de perfecte vloer die jouw unieke stijl weerspiegelt.

Enhanced Grain

Enhanced Grain is een strakke en moderne plank met een eigentijdse uitstraling. De afwerking van de houtnerf heeft een fijne structuur. De planken bootsen de subtiele nuances van eersteklas eikenhout perfect na. Deze collectie is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Weathered Oak

Weathered Oak is een afdruk van een verweerde eikenhouten plank van meer dan 100 jaar oud. De grovere afwerking zorgt voor de robuuste karakteristieke uitstraling: tijdloos en authentiek. Deze collectie is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Vloerinstallatie voor jouw veranda door ervaren installateurs

Het installeren van verandavlonders is niet makkelijk. Wil je verzekerd zijn van een prachtig eindresultaat en een correcte installatie? Laat het dan door een ervaren installateur doen!

Ontdek de exclusieve Millboard verandavlonders

Ontdek Millboard verandavlonders bij AlterWood. Met de verandavlonders van Millboard kun je genieten van de luxe uitstraling van je veranda. Neem vandaag nog contact op, plan een adviesgesprek in en laat luxe en duurzaamheid samenkomen voor jouw perfecte veranda.

Over Millboard

Millboard, opgericht in het Verenigd Koninkrijk, staat bekend om zijn innovatieve composietmaterialen die de warmte van echt hout combineren met de duurzaamheid van geavanceerde kunststoffen. Het merk specialiseert zich in hoogwaardige vloeroplossingen voor diverse buitenruimtes. Elk Millboard product getuigt van vakmanschap en tijdloze elegantie.