Millboard vlonderplanken

Onze Millboard vlonderplanken zijn geen gewone terrasplanken; het zijn kunstwerken in plankvorm. Met een verbluffende gelijkenis met echt hout, overstijgt Millboard de natuurlijke schoonheid van hout met zijn onderhoudsvrije eigenschappen. Nooit meer zorgen maken over splinters of vlekken – Millboard brengt de perfecte combinatie van luxe en functionaliteit naar jouw buitenruimte.

Inspiratie

Meer inspiratie

Waarom Millboard vlonderplanken?

  • Weerbestendig: Of het nu de hete zon, regen of zelfs sneeuw is, Millboard vlonderplanken doorstaan moeiteloos de seizoenen van het weer. Zo blijft jouw buitenruimte in perfecte staat, ongeacht het seizoen.
  • Onderhoudsvrij: Tijd is kostbaar. Millboard vlonderplanken vragen niet om tijdrovend onderhoud. Geniet van je buitenruimte zonder je zorgen te maken over schuren, oliën of schilderen.
  • Duurzaamheid: Onze vlonderplanken zijn gemaakt om langer mee te gaan dan houten vlonderplanken. Daarnaast wordt er tijdens de maak van onze vlonderplanken gebruikgemaakt van biopolymoren in plaats van van polymoren die worden gemaakt van olie. Met deze ongeëvenaarde duurzaamheid biedt Millboard een investering in de toekomst van jouw buitenleven.

Meer over de voordelen weten? Bekijk dan onze pagina over de voordelen van Millboard.

 

Creëer je paradijs

Stel je voor: een zonnige ochtend op jouw weelderige vlonderterras, omringd door de natuurlijke schoonheid van duurzame vlonderplanken. AlterWood nodigt je uit om je tuin om te toveren tot een artistieke vlondertuin met onze hoogwaardige terrasplanken. Deze duurzame vlonderplanken zijn niet alleen een symbool van elegantie, maar ook van respect voor het milieu. Inspiratie nodig? Bekijk onze inspirerende buitencreaties waar Millboard op diverse manieren is toegepast!

Een vlonderplank voor elke stijl

Bij AlterWood begrijpen we dat uitstraling essentieel is in het creëren van een luxe buitenruimte. Daarom bieden we een uitgebreide collectie Millboard vlonderplanken, beschikbaar in verschillende kleuren, texturen en afwerkingen. Of je nu de voorkeur geeft aan een warme houttint of een moderne, grijze uitstraling, bij ons vind je de perfecte vlonderplank die jouw unieke stijl weerspiegelt.

Enhanced Grain

Deze plank evenaart de subtiele nuances van echt hout en is kleurvast en gemakkelijk in onderhoud. Ontdek de bruintinten die de look van echt hout evenaren: Antique Oak, Coppered Oak en Golden Oak. Meer interesse in een subtiele grijstint? Dan is Smoked Oak of Brushed Basalt perfect voor jou. Voor een hippe en mooie roodbruine tint kies je Jarrah. Ga je toch liever modern zwart? Ga voor Burnt Cedar!

Weathered Oak

Deze vlonderplanken hebben een grovere uitstraling en passen daarom goed in een moderne en robuuste omgeving. De natuurlijk verweerde uitstraling blijft tientallen jaren behouden. Ontdek de 3 prachtige tinten van Weathered Oak. Op zoek naar een mooie grijstint van Weathered Driftwood? Of ga je liever voor een vintage bruintint van Weathered Vintage? Is een moderne zwarte look meer wat voor jou? Dan zit je met Weathered Embered goed!

Een vlonderplank voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een intiem terras voor romantische avonden of een uitgestrekt vlonderterras voor exclusieve bijeenkomsten, Millboard vlonderplanken zijn veelzijdig en passen zich moeiteloos aan elke gelegenheid aan. Creëer de buitenruimte waar je altijd van hebt gedroomd, en geniet van de hoogste standaard in luxe.

Ontdek de hoogwaardige onderhoudsvrije vlonderplanken

Bij AlterWood gaan we verder dan het leveren van producten; we bieden een ervaring. Ontdek de exclusieve wereld van duurzame en onderhoudsvrije vlonderplanken. Upgrade jouw buitenleven met Millboard en ervaar de ultieme luxe in vlonderplanken. Plan vandaag nog een adviesgesprek met ons in en laat ons jouw dromen omzetten in een weelderige werkelijkheid. AlterWood – waar luxe en duurzaamheid samenkomen voor jouw perfecte buitenruimte!

Over Millboard

Millboard werd opgericht in het Verenigd Koninkrijk. Millboard staat bekend om zijn innovaties op het gebied van composietmateriaal, waarbij de warmte en allure van echt hout gecombineerd zijn met de duurzaamheid van geavanceerde kunststoffen. Het merk is gespecialiseerd in hoogwaardige vlonder- en terrasplanken. Elk Millboard product getuigt van vakmanschap en heeft een tijdloze elegantie.