Millboard vlonderplanken voor overkapping

Onze Millboard vlonderplanken zijn niet slechts terrasplanken; ze zijn meesterwerken in de vorm van planken. Door hun verbluffende gelijkenis met echt hout overstijgen ze de natuurlijke schoonheid ervan met hun onderhoudsvrije eigenschappen. Met Millboard hoef je je nooit meer zorgen te maken over splinters of vlekken. Millboard biedt de ideale synergie van luxe en duurzaamheid voor jouw overkapping.

Inspiratie

Meer inspiratie

Waarom Millboard vlonderplanken voor jouw overkapping?

Ontdek de voordelen van overkapping vlonderplanken:

  • Onderhoudsvrij: Jouw tijd is kostbaar. Millboard vlonderplanken vragen niet om tijdrovend onderhoud, zodat je meer tijd hebt om te genieten van jouw overkapping zonder je zorgen te maken over schuren, oliën of schilderen.
  • Weerbestendig: Of het nu de felle zon, regen of sneeuw is, Millboard vlonderplanken doorstaan moeiteloos alle weersomstandigheden, waardoor jouw overkapping er altijd perfect uitziet.
  • Vlekbestendig: Houd jouw overkapping gemakkelijk schoon met vlekbestendige Millboard vlonderplanken.
  • Duurzaamheid: Onze vlonderplanken gaan langer mee dan traditionele houten vlonderplanken, waardoor je investeert in de toekomst van jouw overkapping. Bij Millboard gebruiken ze gerecyclede vulstoffen en biopolymeren uit suikerriet of maïs en geen polymeren uit olie. Hierdoor is onze CO2-voetafdruk slechts 1,31 kg CO2 per m².

Kies welke stijl bij jou past!

De fijne structuur onze Enhanced Grain collectie bootst perfect de subtiele nuances van eikenhout na, waardoor een luxe uitstraling ontstaat. Onze Weathered Oak collectie is geïnspireerd uit eikenhout van meer dan 100 jaar oud. De grovere uitwerking zorgt voor een robuuste uitstraling en is perfect als je een wat meer karakteristieke uitstraling zoekt.

Enhanced Grain

Enhanced Grain is een strakke en moderne plank met een eigentijdse uitstraling. De afwerking van de houtnerf heeft een fijne structuur. De planken bootsen de subtiele nuances van eersteklas eikenhout perfect na. Deze collectie is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Weathered Oak

Weathered Oak is een afdruk van een verweerde eikenhouten plank van meer dan 100 jaar oud. De grovere afwerking zorgt voor de robuuste karakteristieke uitstraling: tijdloos en authentiek. Deze collectie is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Sample aanvragen

Bij AlterWood begrijpen wij dat het belangrijk is om een juiste keuze te maken. Wil je graag de kwaliteit en uitstraling van onze vlonderplanken ervaren? Vraag dan nu een sample aan en ontdek zelf hoe onze vlonderplanken passen bij de stijl en sfeer van jouw overkapping.

Overkapping met vlonderplanken!

Overweeg je een overkapping met vlonder aan te schaffen? Bij AlterWood ben je aan het juiste adres. Ontdek onze hoogwaardige vlonderplanken, waarmee je jouw overkapping transformeert tot een stijlvolle en functionele buitenruimte. Met onze expertise en hoogwaardige producten zorgen we ervoor dat je vlonder perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je adviseren en helpen bij het realiseren van jouw droomoverkapping met vlonder.

Aandachtspunten bij het kopen van vlonder onder overkapping

  • Duurzaamheid: Bij Millboard gebruiken ze gerecyclede vulstoffen en biopolymeren uit suikerriet of maïs, geen olie. Hierdoor is onze CO2-voetafdruk slechts 1,31 kg CO2 per m². Naast de duurzame productie zegt de kwaliteit van het product ook iets over de duurzaamheid: door de uv- en weerbestendige toplaag, hoef je deze niet te onderhouden.
  • Onderhoudsgemak: De overkappingvlonder van Millboard vereist weinig onderhoud. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat je langer kunt genieten van je overkapping zonder dat je regelmatig bezig hoeft te zijn met onderhoudstaken.
  • Trekt niet krom, rot niet: De vlonders van Millboard behouden hun vorm en trekken niet krom. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen behouden deze vlonders hun vorm en zullen ze niet kromtrekken, zelfs niet onder invloed van veranderende weersomstandigheden.
  • Esthetiek: Kies vlonderplanken die passen bij de stijl en uitstraling van je overkapping en de rest van je buitenruimte.