Ontdek Millboard dakterrasvloer

Onze dakterrasvloer is niet een gewone vloer; het zijn kunstwerken in vloervorm. Met een verbluffende gelijkenis met echt hout overstijgen onze vloeren de natuurlijke schoonheid van hout, terwijl ze toch de onderhoudsvrije eigenschappen behouden. Maak je nooit meer zorgen over splinters of vlekken, want onze dakterrasvloeren brengen de perfecte combinatie van luxe en functionaliteit naar jouw dakterras.

Inspiratie

Meer inspiratie

Waarom een dakterrasvloer van Millboard bij AlterWood

  • Onderhoudsvrij: Tijd is kostbaar. Een dekterrasvloer van Millboard is niet tijdrovend als het om onderhoud gaat.
  • Duurzaamheid: Millboard dakterrasvloeren gaan langer mee dan conventioneel hout, waardoor je investeert in de toekomst van je dakterras. Door het gebruik van gerecyclede vulstoffen en biopolymeren in plaats van polymeren uit olie tijdens het productieproces, hebben onze vlonders een uiterst lage CO2-voetafdruk van slechts 1,31 kg CO2 per m².
  • Weerbestendig: De dakterrasvloeren van Millboard doorstaan veel weersomstandigheden. Zo blijft jouw dakterras in perfecte staat, ongeacht het seizoen.
  • Vlekbestendig: Het materiaal is vlekbestendig, waardoor vuil en vlekken eenvoudig kunnen worden verwijderd.
  • Lichtgewicht: De dakterrasvloeren zijn lichtgewicht en eenvoudig te installeren. Dit maakt ze niet alleen praktisch, maar ook kostenefficiënt.

Een vloer voor elke stijl

Bij AlterWood begrijpen we dat uitstraling belangrijk is bij het creëren van een luxe dakterras. Daarom bieden we een mooie collectie kunststof dakterrasvloeren aan, beschikbaar in verschillende kleuren, texturen en afwerkingen. Of je nu de voorkeur geeft aan een warme houttint of een moderne, strakke uitstraling, bij ons vind je de perfecte vloer die jouw unieke stijl weerspiegelt.

Enhanced Grain

Voor een strakke en eigentijdse uitstraling op je dakterras zijn onze Enhanced Grain vloerdelen ideaal. Deze vloerdelen bieden een moderne en stijlvolle ambiance, perfect geschikt voor een drukke stedelijke omgeving. Geniet van de verfijnde uitstraling en duurzaamheid van composietmateriaal terwijl je ontspant op je dakterras.

Weathered Oak

Transformeer je dakterras tot een rustgevende en tijdloze buitenruimte met onze Weathered Oak vloer. Deze vloer heeft een robuuste en karakteristieke uitstraling die perfect past bij een ontspannen en rustige sfeer op het dakterras. Geniet van een authentieke en natuurlijke sfeer terwijl je geniet van de buitenlucht en het uitzicht.

Dakterrasvloer aanleggen

Het aanleggen van een vloer voor jouw dakterras is een kunst. Om het beste resultaat te behalen en een luxe uitstraling te garanderen, werken we samen met ervaren installateurs. Zij voeren de installatie op professionele wijze uit, zodat je verzekert bent van een perfect geïnstalleerde dakterrasvloer die aan al jouw wensen voldoet!

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe vloer voor jouw bestaande dakterras of een vloer wilt laten aanleggen voor een nieuw project, bij AlterWood ben je aan het juiste adres. Onze dakterrasvloeren zijn speciaal ontworpen om de uitstraling en functionaliteit van jouw dakterras te verbeteren en onze installatiepartners staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken.

Ontdek de hoogwaardige dakterrasvloeren bij AlterWood

Ontdek de wereld van dakterrasvloeren bij AlterWood en upgrade jouw dakterras naar een nieuw niveau van luxe en verfijning. Plan vandaag nog een adviesgesprek met ons in en laat ons jouw dromen omzetten in werkelijkheid. AlterWood – waar luxe en duurzaamheid samenkomen voor jouw perfecte dakterras!