Millboard vlonderplanken voor jouw zwembad

Onze Millboard zwembad vlonder zorgt voor een mooie uitstraling rondom het zwembad. Met hun verbluffende gelijkenis met echt hout, overstijgen Millboard vlonderplanken de natuurlijke uitstraling van traditionele houten vloeren met hun onderhoudsvrije eigenschappen. Dat is echt ideaal. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over splinters of vlekken. Millboard brengt een combinatie van luxe en functionaliteit naar jouw zwembad.

Inspiratie

Meer inspiratie

Waarom kiezen voor Millboard vlonderplanken rondom jouw zwembad? 

Anti-slip: Het materiaal heeft een stevige grip en is daardoor zeer slipbestendig. Uit onderzoek blijkt dat zowel op droge als natte vloeren een antislipwaarde van R12 wordt behaald. Vooral bij toepassingen rondom zwembaden, jacuzzi’s en waterpartijen, maar ook bij nat weer is dit een groot voordeel.

Lost-head-effect: De rubberen toplaag zorgt er bovendien voor dat de speciaal ontwikkelde schroeven niet zichtbaar zijn, een fenomeen dat het ‘lost head’-effect heet. Hierdoor is het veilig om met blote voeten verder te lopen!

Splintervrij: Het feit dat de vlonders van Millboard splintervrij zijn, voegt een extra laag van veiligheid en comfort toe, vooral bij gebruik rondom een zwembad. Door splintervrije vlonders te hebben, minimaliseer je het risico op splinters in de voeten.

Onderhoudsvrij: Geniet van jouw zwembad zonder gedoe. Dankzij de uv- en weerbestendige toplaag heeft ons product weinig onderhoud nodig. In 25 jaar blijft de kleur behouden zonder schuren, beitsen of lakken.

Weerbestendig: Millboard zwembad vlonderplanken zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, waardoor jouw zwembad er altijd perfect uitziet.

Duurzaamheid: Millboard zwembad vlonderplanken gaan langer mee dan traditionele houten vloeren, waardoor je investeert in de toekomst van jouw zwembad. Je investeert niet alleen in de toekomst van je zwembad, maar ook in de toekomst van de planeet. Door tijdens het productieproces gebruik te maken van biopolymeren in plaats van gewone polymeren die worden gemaakt van olie, hebben onze vlonders een uiterst lage CO2-voetafdruk.

Altijd een geschikte vlonder voor zwembad

Bij AlterWood begrijpen we dat de uitstraling van jouw zwembad essentieel is. Daarom bieden we een uitgebreide collectie Millboard vlonderplanken, beschikbaar in verschillende kleuren, texturen en afwerkingen. Of je nu de voorkeur geeft aan een warme houttint of een moderne, strakke uitstraling, bij ons vind je de perfecte zwembadvlonder die jouw unieke stijl weerspiegelt.

Enhanced Grain voor zwembadvlonders

Voor een strakke en moderne look rondom je zwembad zijn onze Enhanced Grain vlonders ideaal. Deze vlonders hebben een moderne uitstraling en bieden een eigentijdse en stijlvolle ambiance rondom het zwembad. Geniet van de subtiele nuances van echt hout met de duurzaamheid en onderhoudsgemak van composietmateriaal.

Weathered Oak voor zwembadvlonders

Geef je zwembadomgeving een tijdloze en natuurlijke uitstraling met onze Weathered Oak-vlonders. Deze vlonders hebben een grovere en karakteristieke uitstraling die perfect past bij een ontspannen en rustige sfeer rondom het zwembad. Geniet van een authentieke en natuurlijke vibe terwijl je ontspant en tot rust komt bij het zwembad.

Zwembadvlonder sample aanvragen?

Wil je ervaren hoe de vlonders in het echt zijn? Bij AlterWood begrijpen we het belang van het maken van de juiste keuze. Daarom bieden we de mogelijkheid om samples aan te vragen, zodat je onze vlonderplanken kunt zien en voelen. Vraag vandaag nog een sample aan en ontdek de luxe en duurzaamheid van onze zwembadvlonderplanken bij AlterWood.

Zwembad vlonder kopen bij AlterWood

Overweeg je om hoogwaardige zwembadvlonderplanken aan te schaffen? Bij AlterWood ben je aan het juiste adres. Als erkende reseller van Millboard bieden wij een selectie van de beste zwembadvlonderplanken op de markt. Met ons exclusieve assortiment kun je jouw zwembadomgeving transformeren tot een oase van luxe en comfort. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw zwembadvlonderplanken bij AlterWood te kopen en laat ons je helpen bij het realiseren van jouw droomzwembad.