Millboard vlonder

Met een zorgvuldig ontworpen mix van elegantie en duurzaamheid brengen Millboard vlonderplanken een vleugje verfijning naar jouw buitenomgeving. Deze planken zijn veelzijdig en overal toepasbaar. Je kunt de planken gebruiken voor bijvoorbeeld jouw terras, balkon of daktuin. Vanwege hun bestendigheid tegen weersomstandigheden trekken de planken niet krom en rotten ze niet.

 

De unieke eigenschappen

 • Antislip
  Antislip
 • Lichtgewicht
  Lichtgewicht
 • 100% houtvrij
  100% houtvrij
 • Splintervrij
  Splintervrij
 • Alg afstotend
  Alg afstotend
 • UV- & Weerbestendig
  UV- & Weerbestendig
 • Vlekbestendig
  Vlekbestendig
 • Trekt niet krom, rot niet
  Trekt niet krom, rot niet
 • Onderhoudsvrij
  Onderhoudsvrij
 • Dimensionale stabiliteit
  Dimensionale stabiliteit
 • 'Lost head’-effect
  'Lost head’-effect
 • Milieuvriendelijk
  Milieuvriendelijk

Soorten Millboard vlonderplanken

Millboard biedt een uitgebreide selectie aan buitenvloerplanken, elk met hun eigen uitstraling en karakter. Van strak en modern tot robuust en verweerd, de planken zijn er in verschillende stijlen en kleuren.

Millboard Enhanced Grain

Zo biedt Enhanced Grain jou de mogelijkheid om de subtiele nuances van eikenhout na te bootsen. Deze plank heeft een fijne houtnerf en een gladde afwerking. Met kleuren als Antique Oak en Golden Oak heb je genoeg keuze om jouw buitenvloer naar eigen smaak in te richten.

Millboard Weathered Oak

Weathered Oak heeft een meer grove afwerking. Het is een authentieke en tijdloze soort en is een afdruk van een eikenhouten plank van meer dan 100 jaar oud. Weathered Driftwood, Weathered Vintage en Weathered Embered zijn de kleuren waarmee je jouw tuin een nieuwe look kunt geven.

Millboard gevelbekleding

Naast planken voor de buitenvloer is er ook Millboard gevelbekleding. Je kunt hiervoor de Millboard Enhanced Grain en Millboard Weathered Oak planken gebruiken, maar ook Board & Batten en Shadow Line zijn mooie alternatieven.

Millboard Board & Batten

Wanneer je Board & Batten als gevelbekleding gebruikt, krijgt jouw huis een speels effect door de plank met dieptewerking. Het model kan zorgen voor zowel een traditionele uitstraling als een moderne uitstraling, waardoor het een tijdloze keuze is voor allerlei soorten ontwerpen. Door de bescherming tegen weersinvloeden is het ook nog eens een praktische oplossing voor jouw huis. Met een scala aan kleuropties, zoals Antique Oak en Smoked Oak, kun je de perfecte uitstraling creëren.

Millboard Shadow Line

Shadow Line creëert de authentieke houtachtige uitstraling. Dankzij bredere planken komen de natuurlijke details prachtig tot hun recht. Er zijn meerdere kleuren Shadow Line om uit te kiezen. Kijk bijvoorbeeld eens naar Limed Oak voor helderheid en ruimte of Burnt Cedar als je wilt gaan voor luxe en stijl.

Millboard kopen

Bij AlterWood verkopen we al sinds 2016 planken van Millboard. Je kunt Millboard kopen bij ons als zakelijke klant en als particulier. Wij begeleiden je graag bij het vinden van jouw perfecte plank en bieden daarom verschillende opties om je te helpen met het beantwoorden van vragen en/of het geven van advies. Zo kan je een online adviesgesprek inplannen met een van onze experts of een sample aanvragen in jouw favoriete kleur. Neem gerust contact met ons op voor hulp en advies.