Vlonderterras langs vijver bij smaakvolle villa

Vanuit esthetisch en praktisch oogpunt is er gekozen voor Millboard Enhanced Grain vlonderplanken van AlterWood: een moderne en strakke plank met een eigentijdse uitstraling

Strakke vormen en stijlvolle materialen vinden elkaar in deze vijver-designtuin bij een smaakvolle villa in Uithoorn. Visser tuinen maakte een ontwerp waarbij de vijver en het terras centraal staan en waar binnen met buiten verbonden wordt.

Het grote terras loopt vanaf de villa naar de tuinkamers en omlijst de vijver. Vanuit esthetisch en praktisch oogpunt is er gekozen voor Millboard Enhanced Grain vlonderplanken van AlterWood: een moderne en strakke plank met een eigentijdse uitstraling. De prachtige roodbruine tinten en kleurdiepte van Coppered Oak doen denken aan hoogwaardig hardhout. Het terras straalt daarmee luxe en klasse uit, zoals dat hoort bij een vijver-designtuin.

Dankzij de unieke samenstelling van de vlonderplanken en de niet-poreuze veerkrachtige Lastane™ toplaag kunnen algen zich niet afzetten. Het materiaal is van zichzelf erg stroef en scoort hoog op antislip niveau. Ideaal dus rondom waterpartijen, maar ook bij nat weer is dat een enorm voordeel. De toplaag is bovendien UV- en weerbestendig, waardoor deze niet verkleurt en niet gaat rotten. Dit terras is een duurzame, onderhoudsvrije oplossing waar jarenlang niet naar omgekeken hoeft te worden.

Project

Groot vlonderterras langs vijver

Project locatie

Uithoorn

Product

Coppered Oak
Antique Oak

Sample aanvragen

Bekijk product

“De vlonderplanken zijn verrassend natuurgetrouw en dankzij deze kleur krijgt het terras zijn warme en rijke uitstraling. Niet van echt hout te onderscheiden!”

Eigenaar De Kwakel