Beachy-bohemian terrasuitstraling bij huis aan zee

Een groot terras waar heerlijk buiten ontspannen kan worden. Er is gekozen voor Millboard Weathered Oak planken (Weathered Driftwood).

Een weldoordachte en mooi aangelegde tuin, met daarin een groot terras waar heerlijk buiten ontspannen en gedineerd kon worden. Dat was de wens van de eigenaren van een huis aan zee in Somerset (UK).

GreenBird Gardening heeft een geheel nieuw buitenplan ontworpen, met een uitgekiend beplantingsplan, subtiele verlichting en een uitgestrekt terras. Om een beachy-bohemian uitstraling te krijgen is er gekozen voor Millboard Weathered Oak in de tint Weathered Driftwood. Het is esthetisch de ideale aanvulling op de rest van het tuinontwerp. De uitstraling van Weathered Driftwood doet denken aan door de zee gewassen hout met de kenmerkende verweerde look van verouderd eikenhout. De subtiele tint en karakteristieke textuur creëert een relaxte en ontspannen sfeer.

Naast het prachtige uiterlijk van de terrasplanken, is er bewust voor Millboard gekozen vanwege de prestaties van het product. In tegenstelling tot hout zullen de planken niet kromtrekken, rotten of verkleuren. Ze scoren hoog op antislip niveau en zijn splintervrij. Er is geen speciaal onderhoud nodig en gemorst eten of drinken kan eenvoudig worden weggeveegd zonder dat er vlekken achterblijven. Wel zo handig op een terras waar volop gegeten en gedronken wordt!

Project

Terrasgedeelte als onderdeel van een modern tuinontwerp aan zee

Project locatie

Somerset (UK)

Product

Weathered Driftwood
Weathered Driftwood

Sample aanvragen

Bekijk product

“Het eindresultaat is fantastisch en overtreft onze verwachtingen. We zijn heel blij met het duurzame en onderhoudsvrije terras als prachtig onderdeel van onze mooie tuin. Het zorgt voor een heerlijk ontspannen sfeer. De tuin is en blijft mooi dankzij de toegepaste materialen.”

Huiseigenaar Burnham-On-Sea